Férfi, női, vegyes strandröplabda

Nevezés
0
0
2021/06/19
2021/06/20

Nyár, forróság, strand, röplabda. Gyere a vízpart mellé, játssz velünk egy két napos tornán, ahol garantáltan jól fogod magad érezni! Sportolj, fedezd a Balaton-part előnyeit, építs sportbarátságokat, használd fel a kedvezményeket, egyszerűen csak ÉREZD JÓL MAGAD!

Kategóriák:

  • férfi páros
  • női páros
  • vegyes páros

Maximális létszám: kategóriánként 16 csapat. Jelentkezési korhatár: 14 év. Jelentkezési határidő: 2021.06.14.

LEBONYOLÍTÁS:

A verseny két napos, a helyszín minden esetben Balatonboglár, Platán strand. A háló magasság 224-235 cm, hozzáérni egyik részéhez sem lehet. Alatta engedélyezett az átlépés, amennyiben nem zavarjuk az ellenfelet. A győztes egy pontot kap, amennyiben pontegyenlőség van, ott az egymás elleni eredmény dönt. 3 vagy több csapat pontegyenlőse esetén a pontarány dönt.

Egy mérkőzések egy szettesek, 21 pont eléréséig tartanak. Minden szettet az a fél nyeri, aki először eléri a 21 pontot, kivéve a döntő játszmát (1-3 hely), ahol legalább két pont különbség kell a győzelemhez. A játékosok csak a felelősségi nyilatkozat aláírásával léphetnek pályára. Kérjük, az azonosításra a személyi igazolványokat az első mérkőzés kezdete esetén bemutatni szíveskedjenek a játékvezetőknek. Az esetleges jogosulatlan játék miatti viták elkerülése érdekében az igazolvány bemutatására bármikor felszólíthatják a szereplőket!

Első nap:

A csapatokat négyfős csoportokba osztjuk. Körmérkőzésekkel döntjük el a helyezések sorrendjét, kieső nincs, a csoportok 1-2 helyezettje a felsőházban, még a 3-4 az alsóházban folytatja.

Második nap:

Egyenes kiesési rendszer a felső és az alsóházban is.

Egy azonos játékos pályára léphet egyéniben és párosban is, az átfedés megengedett!

A felelősségi nyilatkozat leadása, aláírása a szervezőknek kötelező!

Nevezni a https://www.balatonibumm.hu oldalon keresztül a nevezési feltételek teljesítésével lehet. A nevezés a részvételi díj ellentételezésével realizálódik, melynek összege: 15.000 + Áfa = bruttó 19.050 Huf

Sorsolás: Elérhető az aktuális hét szerda 20.00 óráig a https://www.balatonibumm.hu oldalán a játék sorsolás menüpontja alatt.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK:

Kérjük, figyelmesen olvasd el a következő sorokat a későbbi félreértések elkerülése végett:

A strandra a belépő ingyenes, minden résztvevő és kísérő karszalagot kap, mellyel igénybe veheti a kedvezményeket. A strand területén a parkolásért fizetni kell, távolabb a parkolás ingyenes. A versenysorozaton egészségügyi szolgáltatás rendelkezésre áll. A változtatások jogát a szervezők fenntartják! Minden itt nem jelzett kéréssel forduljon a szervezőkhöz.

A további általános infókért kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételeket!

Jelentkezési korhatár: 
14
48
17780
17780
64
Jelentkezők száma: 1 / 48
E.g., 2022/01/24

Pár adatai

E.g., 2022/01/24
Tartalmazza a bruttó 1270 Ft vissza nem térítendő adminisztrációs díjat (1000 +áfa)
Elfogadom a versenyszabályzatot

Függőleges fülek