Nyílt férfi strandlabdarúgó torna

Nevezés
1
0
2023/06/18
2023/06/18

A nyári sportok elengedhetetlen eleme a strandlabdarúgás. Várunk minden egyesületi és baráti társaságot a balatonlellei Napfény strandra! Próbáld ki, érezd jól magad, játssz velünk a Balaton partján!

Maximális létszám: 8 csapat.

A nyílt strandfoci bajnokságban a 15.-ik életévüket betöltött férfiak szerepelhetnek. Jelentkezési határidő: 2022.06.10. szombat éjjel 24.00.

LEBONYOLÍTÁS:

A torna időtartama 8 nevező csapat esetén 1 napos, az felett 2 napos, a helyszín minden esetben Balatonlelle, Napfény strand. A mindenkori aktuális strandlabdarúgó szabályok érvényesek! A csapatok kötelesek azonos színű, zárt mezben pályára lépni, ujjatlan mez nem megengedett! A játékidő: 2x12 perc, futó órával. A mérkőzésekre maximum 12 fő nevezhető, amelyből 2 kötelezően kapus lehet. A pályára lépés előtt fél órával jegyzőkönyv kitöltése kötelező. A játékosok csak a felelősségi nyilatkozat aláírásával léphetnek pályára. Kérjük, az azonosításra a személyi igazolványokat az első mérkőzés kezdete esetén bemutatni szíveskedjenek a játékvezetőknek. Az esetleges jogosulatlan játék miatti viták elkerülése érdekében az igazolvány bemutatására bármikor felszólíthatják a szereplőket!

A lebonyolítás a nevezett csapatok számától függ!

Keret és a felelősségi nyilatkozat leadása, aláírása a szervezőknek kötelező! A fegyelmi kérdésekben a játékvezetői és a szervező bizottság egy-egy képviselője dönt.

Nevezni a https://www.balatonibumm.hu oldalon keresztül a nevezési feltételek teljesítésével lehet. A nevezés a részvételi díj ellentételezésével realizálódik, melynek bruttó összege: 35.000 + Áfa = bruttó 44.450 Huf

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK:

Kérjük, figyelmesen olvasd el a következő sorokat a későbbi félreértések elkerülése végett:

A strandra a játékosoknak belépő ingyenes. A versenysorozaton egészségügyi szolgáltatás rendelkezésre áll. A változtatások jogát a szervezők fenntartják! Minden itt nem jelzett kéréssel forduljon a szervezőkhöz.

A további általános infókért kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételeket!

Jelentkezési korhatár: 
15
8
43180
43180
66
Jelentkezők száma: 6 / 8
E.g., 2023/06/03

Pár adatai

E.g., 2023/06/03
Tartalmazza a bruttó 1270 Ft vissza nem térítendő adminisztrációs díjat (1000 +áfa)
Elfogadom a versenyszabályzatot

Függőleges fülek