"Legendák hétvégéje” Nyílt 35+ strandlabdarúgó torna

Nevezés
1
2021/07/03
2021/07/04

A nyári sportok elengedhetetlen eleme a strandlabdarúgás. Várunk minden egyesületi és baráti társaságot a balatonboglári Platán strandra! Próbáld ki, érezd jól magad, játssz velünk a Balaton partján!

Maximális létszám: 24 csapat.

A 35+-os strandfoci bajnokságban a 35.-ik életévüket betöltött férfiak szerepelhetnek. Jelentkezési határidő: 2021.06.28.

LEBONYOLÍTÁS:

A torna 2 napos, a helyszín minden esetben Balatonboglár, Platán strand. A mindenkori aktuális strandlabdarúgó szabályok érvényesek! A csapatok kötelesek azonos színű, zárt mezben pályára lépni, ujjatlan mez nem megengedett! A játékidő: 2x12 perc, futó órával. A mérkőzésekre maximum 12 fő nevezhető, amelyből 2 kötelezően kapus lehet. A pályára lépés előtt fél órával jegyzőkönyv kitöltése kötelező. A játékosok csak a felelősségi nyilatkozat aláírásával léphetnek pályára. Kérjük, az azonosításra a személyi igazolványokat az első mérkőzés kezdete esetén bemutatni szíveskedjenek a játékvezetőknek. Az esetleges jogosulatlan játék miatti viták elkerülése érdekében az igazolvány bemutatására bármikor felszólíthatják a szereplőket!

Első nap:

A csapatokat négyfős csoportokba osztjuk. Körmérkőzésekkel döntjük el a helyezések sorrendjét, kieső nincs, a csoportok 1-2 helyezettje a felsőházban, még a 3-4 az alsóházban folytatja.

Második nap:

Egyenes kiesési rendszer a felső és az alsóházban is, majd mindkét ágon egy hármas döntővel döntjük el a helyezések sorrendjét.

Keret és a felelősségi nyilatkozat leadása, aláírása a szervezőknek kötelező! A fegyelmi kérdésekben a játékvezetői és a szervező bizottság egy-egy képviselője dönt.

Nevezni a https://www.balatonibumm.hu oldalon keresztül a nevezési feltételek teljesítésével lehet. A nevezés a részvételi díj ellentételezésével realizálódik, melynek bruttó összege: 25.000 + Áfa = bruttó 31.750 Huf

Sorsolás: Elérhető az aktuális hét szerda 20.00 óráig a https://www.balatonibumm.hu oldalán a játék sorsolás menüpontja alatt.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK:

Kérjük, figyelmesen olvasd el a következő sorokat a későbbi félreértések elkerülése végett:

A strandra a belépő ingyenes, minden résztvevő és kísérő karszalagot kap, mellyel igénybe veheti a kedvezményeket. A strand területén a parkolásért fizetni kell, távolabb a parkolás ingyenes. A versenysorozaton egészségügyi szolgáltatás rendelkezésre áll. A változtatások jogát a szervezők fenntartják! Minden itt nem jelzett kéréssel forduljon a szervezőkhöz.

A további általános infókért kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételeket!

Jelentkezési korhatár: 
35
24
30480
30480
67
Jelentkezők száma: 5 / 24
E.g., 2022/01/24

Pár adatai

E.g., 2022/01/24
Tartalmazza a bruttó 1270 Ft vissza nem térítendő adminisztrációs díjat (1000 +áfa)
Elfogadom a versenyszabályzatot

Függőleges fülek