Férfi és női strandkézilabda

Nevezés
0
0
2021/06/12
2021/06/13

Strandkézilabdát nem kell bemutatnunk. Gyere a vízpart mellé, játssz velünk egy két napos tornán, ahol garantáltan jól fogod magad érezni! Sportolj, fedezd a Balaton-part előnyeit, építs sportbarátságokat, használd fel a kedvezményeket, egyszerűen csak ÉREZD JÓL MAGAD!

Kategóriák:

  • férfi
  • női

Maximális létszám: 36 csapat. Jelentkezési korhatár: 14 év. Jelentkezési határidő: 2021.06.07.

LEBONYOLÍTÁS:

A verseny két napos, a helyszín minden esetben Balatonboglár, Platán strand. A mindenkori aktuális strandkézilabda szabályok érvényesek.

A játékosok csak a felelősségi nyilatkozat aláírásával léphetnek pályára. Kérjük, az azonosításra a személyi igazolványokat az első mérkőzés kezdete esetén bemutatni szíveskedjenek a játékvezetőknek. Az esetleges jogosulatlan játék miatti viták elkerülése érdekében az igazolvány bemutatására bármikor felszólíthatják a szereplőket!

Első nap:

A csapatokat négyfős csoportokba osztjuk. Körmérkőzésekkel döntjük el a helyezések sorrendjét, kieső nincs, a csoportok 1-2 helyezettje a felsőházban, még a 3-4 az alsóházban folytatja.

Második nap:

Egyenes kiesési rendszer a felső és az alsóházban is.

A felelősségi nyilatkozat leadása, aláírása a szervezőknek kötelező!

Nevezni a https://www.balatonibumm.hu oldalon keresztül a nevezési feltételek teljesítésével lehet. A nevezés a részvételi díj ellentételezésével realizálódik, melynek összege: 15.000 + Áfa = bruttó 19.050 Huf

Sorsolás: Elérhető az aktuális hét szerda 20.00 óráig a https://www.balatonibumm.hu oldalán a játék sorsolás menüpontja alatt.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK:

Kérjük, figyelmesen olvasd el a következő sorokat a későbbi félreértések elkerülése végett:

A strandra a belépő ingyenes, minden résztvevő és kísérő karszalagot kap, mellyel igénybe veheti a kedvezményeket. A strand területén a parkolásért fizetni kell, távolabb a parkolás ingyenes. A versenysorozaton egészségügyi szolgáltatás rendelkezésre áll. A változtatások jogát a szervezők fenntartják! Minden itt nem jelzett kéréssel forduljon a szervezőkhöz.

A további általános infókért kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételeket!

Jelentkezési korhatár: 
14
36
17780
17780
62
Jelentkezők száma: 7 / 36
E.g., 2022/01/24

Pár adatai

E.g., 2022/01/24
Tartalmazza a bruttó 1270 Ft vissza nem térítendő adminisztrációs díjat (1000 +áfa)
Elfogadom a versenyszabályzatot

Függőleges fülek